Gemeente

EENENTWINTIGSTE ZONDAG NA TRINITATIS – Muzikale Vesper met Rob Favier

Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede. Romeinen 12:21

Rob Favier treedt op in de Broedergemeente in Zeist

Op zondag, 29 oktober om 17.00 uur is de singer-songwriter en predikant Rob Favier te gast in de Grote Kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente op het Zusterplein in Zeist. Zijn optreden is geen kerkdienst en ook geen concert, maar heeft van beiden iets. De entree is vrij, u hoeft geen kaartje te reserveren. Aan de uitgang wordt een collecte gevraagd voor Kerk in Actie. Dat is de organisatie die namens de Protestantse kerk ontwikkelingshulp verleent. 

Rob Favier verzorgt programma’s en diensten die bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is. Toch doet dat geen afbreuk aan de diepe bodem die zijn teksten vrijwel altijd hebben: het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, wat zin geeft aan je dagelijks leven, een plaats vinden als gelovig mens in de moderne maatschappij.

Tijdens zijn optreden wordt er veel gelachen, maar ook grondig nagedacht. De interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Programma’s worden vaak op maat gemaakt. Zijn werk is geschikt voor iedereen tussen de 15 en de 100 jaar.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Zingenindekerk.nl.

Voor meer informatie neem contact op met Stefan Bernhard (06 – 3038 3882 of s.bernhard@ebgzeist.nl)

Collecte: Vesperdiensten

Link naar de collecte

  • Voorganger: Rob Favier
  • 1e collecte: Vesperdiensten

Datum

29 okt 2023
Verlopen!

Tijd

17:00

Locatie

Grote Zaal
Grote Zaal
Zusterplein 12, 3703CB Zeist