Gemeente

Gemeentefeest

Op zondag, 7 juli vieren we ons gemeentefeest. Dat is een feestelijke afsluiting van het seizoen, een evenzo feestelijk begin van de zomer en een kinderfeest voor de hele EBG Zeist. Daarom ook de oproep aan alle leden en vrienden van onze gemeente om die zondag naar het Zusterplein te komen en mee te vieren. Maak er tijd voor en kom er gezellig bij!
Wij beginnen om 10.00 uur met een dienst voor jong en oud. Voor iedere leeftijd zal er iets in de kerkdienst te beleven zijn. Na de kerkdienst is er een uitgebreide koffietafel en zijn er spelletjes. Aansluitend organiseren we een puzzeltocht en sluiten het feest af met een lopend buffet.
Voor de organisatie van de dag vragen wij om uw hulp: Voor de koffietafel hebben wij cake en koek nodig. Wie bakt er wat lekkers voor bij de koffie? Voor het lopend buffet vragen wij u dat iedereen iets meebrengt om te delen. Dat kan een salade of een broodbeleg of hartige taart of … zijn. Voor brood en drank zorgen wij. Breng niet meer mee, als je zelf ook op zou eten!
U helpt ons als u bij het kerkkantoor aangeeft als u cake bakt en wat u meeneemt voor het lopend buffet. Graag uw opgave tot vrijdag,5 juli.