Voorjaarsmarkt EBG Atelier

Op zaterdag 13 april aanstaande vindt de Voorjaarsmarkt van het EBG-atelier plaats. We hebben dan een divers aanbod van rommelmarktspulletjes, uitgebreide boekenselectie, Kaffee&Kuchen en natuurlijk eigen productie van het EBG-atelier.

Omdat ons assortiment ook leuke paasitems bevat hebben we besloten om nog voor Pasen een verkoopmomentje in te lassen. Namelijk op zondag 17 maart kunt u aansluitend aan de zondagmorgendienst onze verkooptafel vinden in de kerk. Voor degene die niet in de gelegenheid zijn om op zondag 17 maart te komen kijken is er ook nog de mogelijkheid op dinsdag 19 maart langs te komen in de kelder van het EBG-atelier tussen 19.00 en 21.00 uur.

De opbrengst van zowel de verkoopmomenten als ook de Voorjaarsmarkt is bestemd voor een doel binnen de eigen gemeente. Namelijk een bijdrage bij de aanschaf van de vleugel in de kerk. Wij hopen hiermee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan onze zingende en muzikale gemeente.