Gemeente

Sfeervolle ruimte voor uw evenement

Sfeervolle ruimte voor uw evenement. De Broedergemeente beschikt over een aantal ruimtes die u voor uw evenement kunt huren. Op deze pagina willen we graag deze ruimtes aan u voorstellen. U vindt hier ook het formulier om de ruimtes te huren.

Dankzij de ligging op het unieke complex van de Broedergemeente en beschikbaarheid van verschillende ruimten zijn er allerlei mogelijkheden denkbaar. De medewerkers van de Broedergemeente werken samen met verschillende cateraars en kunnen u adviseren bij eventuele vragen over borrelhapjes tot buffetten. Zij staan voor u klaar om deze belangrijke dag voor u nog specialer te maken… of u nu komt met z’n tweeën of met vierhonderd…


Grote Zaal

De Grote Zaal is een witte kerkzaal uit 1768 in een eenvoudige huiskamerstijl, centraal gelegen op het Zusterplein. Deze zaal is geschikt voor diensten (bruiloften en begrafenissen), concerten, lezingen en presentaties. De excellente akoestiek en de bijzondere sfeer maken uw bijeenkomst of event tot een unieke belevenis.

Praktische informatie:


Kleine Zaal

De Kleine Zaal is de zaal voor kleinere bijeenkomsten. Kenmerkend voor deze zaal is het kunstwerk “de Eerstelingen” en een beeld van Zinzendorf. Een witte karakteristieke ruimte die rust uitstraalt, uitstekend geschikt voor lezingen, presentaties en diensten.

Praktische informatie:


Koetshuys

Het Koetshuys is een multifunctionele ruimte gelegen op loopafstand van de Grote Zaal aan het Zusterplein. Deze ruimte is geschikt voor o.a. recepties, vergaderingen en lezingen, ook in combinatie met de Grote Zaal.

Praktische informatie:


Appartementen

Deze appartementen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van de Kerk en vormen een unieke mogelijkheid om op de pleinen te logeren. Als gast kunt u de sfeer van de pleinen proeven. De appartementen liggen op loopafstand van Slot Zeist, het centrum met vele winkels en de bioscoop. Bushaltes voor station Driebergen-Zeist en Utrecht om de hoek.

Praktische informatie: